Kandidaten

MARTYN Pieter Jan

: 15
: Kunstschilder / grafisch vormgever
: 16/02/1986 in Kortrijk
: Gelukkig getrouwd met Laura Lodewijckx. Trotse vader van Otis Martyn, er wordt een broertje verwacht in augustus 2018.
: Schilderen, tijd doorbrengen met mijn gezin, tuinieren, horeca bezoeken, lid van Goka, grote passie voor geschiedenis & cultuur.

Trots op ons kleine, ergens nog steeds landelijke en pittoreske Avelgem!

Ik ben geboren en getogen in Avelgem.

In een wereld die steeds mondialer wordt, was de beslissing om hier te komen wonen toch veeleer een bewuste keuze dan een evidentie.

Avelgem herbergt namelijk een authentiek dorpsgevoel maar heeft niet de nadelen die typisch zijn voor het ‘platteland’. Zo zijn er binnen onze gemeente alleen al tal van keuzemogelijkheden op vlak van onderwijs, jobs, ouderenzorg, vrije tijd, horeca, handel, …

Met haar unieke ligging langs de Schelde, groeiende bevolking én reeds vrij uitgebreide infrastructuur, dienstverlening, accommodaties, … heeft Avelgem alles in huis om verder te kunnen groeien, te verbeteren en een thuis te zijn waar niet alleen ik, maar elke inwoner, trots op kan en ­mag zijn!

Ik streef naar een verbeterd Avelgem met heroplevende dorpskernen en een functionelere, socialere en veiligere publieke ruimte, aangepast naar de hedendaagse noden van haar inwoners.