Kandidaten

DAVIDTS Michel

: 11
: E-mobilitymanager Eneco: dit betekent het beheer van alles wat met mobiliteit te maken heeft, m.a.w. het beheer van de link tussen elektriciteit en mobiliteit zoals het plaatsen van laadpalen voor elektrische wagens op bedrijfsterreinen, openbaar grondgebied en bij particulieren met bijbehorende software.
: 08/12/1965 in Roeselare
: Gehuwd met Ann Rohaert en vader van drie dochters: Marie, Elise en Romanie.
: Mountainbiken, tuinieren, wandelen, lezen, voorzitter Milieuraad Avelgem, lid Natuurpunt, lid Raad van Bestuur van Heuvelheem (ondersteuning en zorgverlening aan personen met een beperking in de ruime regio van Oudenaarde), lid Kiwanis Avelgem (inzameling fondsen voor minderbedeelden, in het bijzonder voor kinderen).

Door mijn engagement in verschillende verenigingen heb ik nu bewust de stap gezet om deel te nemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik via deze weg nog meer kan betekenen en realiseren voor de Avelgemse bevolking. Milieu, energie en welzijn gaat ons allen aan en is zeker belangrijk voor de toekomst van onze kinderen.

Ik ben afkomstig van Roeselare waar ik actief was in tal van verenigingen waaronder ook de scouts.

Na mijn studies industrieel ingenieur in Antwerpen ben ik de liefde gevolgd en ben ik 26 jaar geleden in Outrijve komen wonen. Het verlangen naar een eigen woning was groot maar de financiën niet. Daarom hebben mijn echtgenote en ikzelf eigenhandig onze woning in Avelgem gebouwd. Een prestatie waar we trots op zijn. Hier wonen wij al 20 jaar samen met onze 3 dochters.

Ik heb altijd een breed interesseveld gehad en dit resulteerde in een aantal verschillende jobs waar ik telkens veel kon bijleren. Momenteel werk ik al 11 jaar bij Eneco waar ik initieel de Solar divisie voor Belgie heb opgericht en strategische ontwikkelingen rond Biomassa en wind mee heb vorm gegeven. Vanuit een duurzame insteek ben ik gedurende mijn ganse carrière actief geweest in de industrie.

Door lid te worden van verschillende verenigingen in het Avelgemse en ook op andere manieren allerlei mensen te leren kennen ben ik vlug geïntegreerd in Avelgem. Ook mijn dochters zijn via de school, de Chiro, … verknocht aan Avelgem.