Kandidaten

VAN STEENBRUGGE Koen

: 1
: Leraar
: 13/05/1974 in Kortrijk
: Gehuwd met Lieve Bevers, vader van Tristan (14), Noah (12) en Arwen (8)
: Sport, quizzen, film kijken, lezen en tuinieren

Ervaren lokale politicus met een klare kijk op de wereld en de mensen rondom hem, bruisend van energie en liefde voor zijn Avelgem. Plichtsbewust en betrokken, goedlachs en empathisch. Verzoener en bruggenbouwer.

Geboren en opgegroeid in Avelgem in de ouderlijke woning in de Driesstraat, was Koen van jongs af aan actief in tal van verenigingen: SK (later KVK) Avelgem, chiro Avelgem, jeugdhuis Krak, conservatorium (dictie en voordracht), AVOC volleybal en TC Avelgem. Nu nog bestuurslid van KWB Avelgem en lid van tal van Avelgemse verenigingen.

Koen is een nuchtere kerel, mede door het vroege verlies van zijn vader staat hij met beide voeten stevig op de grond. Samen met zijn echtgenote heeft hij een thuis opgebouwd voor hun 3 kinderen in de Bosstraat in Avelgem.

Opgeleid als licentiaat economie heeft hij de kaart getrokken van het onderwijs. Sinds 1999 geeft hij les in de 3de graad Dominiek Savio secundair onderwijs. Reeds 18 jaar begeleidt Koen jongeren met een fysieke beperking naar een zelfstandig leven, met een passie voor zijn vakdomein.

Sinds 2001 is hij schepen in Avelgem. Hij heeft dus de nodige tijd gehad te leren en ervaring op te doen en zich zo optimaal voor te bereiden op het lijsttrekkerschap voor 14 oktober 2018. Wie voor Koen kiest, kiest voor betrouwbaarheid en leiderschap met kennis van zaken.