Kandidaten

VERVAECK Geert

: 13
: Verkoopsverantwoordelijke België
: 02/04/1968 in Oudenaarde
: Gehuwd met Veerle Vanden Bulcke, 3 dochters: Silke, Jelien en Myrthe
: Het sociale leven: toneel en ‘Waarmaarde Leeft’, kijken naar rugby-matchen van de dochters, luisteren naar de dochters die alle drie muziek spelen (accordeon, gitaar en hobo) en…ik moet dringend mijn koersfiets terug in orde maken voor enkele ritjes.

Ik wil stapsgewijs dromen, denken, durven en doen en voort doen om iets te kunnen realiseren voor Waarmaarde en Avelgem.

Zonder ervaring in “de politiek” maar vast beraden om iets op te bouwen, als teamplayer, met een hoog sociaal engagement.

Geboren te Oudenaarde en opgegroeid in Petegem als gelukkige zoon van een landbouwer / loonwerker en later (1997) zijn vrouw gevolgd naar Waarmaarde, na tal van renovatiewerken aan de woning gelegen in de Oudenaardesesteenweg 292 te Waarmaarde.

Van jongs af aan actief in de jeugdbeweging KSA-VKSJ te Petegem als lid, leider en bondsleider.

Daarnaast – in de jonge tijd – ook actief als voetballer bij FC Petegem en met de trommel bij de Koninklijke muziekmaatschappij St. Cecilia.

Daarna (1991) kwam de toneelgroep ’t Soefleurke uit Elsegem op het pad, als speler, doe-het-al, bestuurslid en sinds 2007 als voorzitter van de vereniging.

Destijds lid van het oudercomité van het ‘Schooltje Waarmaarde’ en na de sluiting hiervan medestichter van “Waarmaarde Leeft!” met als belangrijkste doel de mensen van Waarmaarde samenbrengen door middel van verschillende activiteiten. Na meer dan 10 jaar nog altijd een enorm succes.

“Geert is een gedreven en sociaal man die zich graag als een teamplayer engageert voor de mensen”.