Kandidaten

DEROOSE Deborah

: 4
: Hoofdmaatschappelijk assistent OCMW Oudenaarde
: 18/02/1986 in Oudenaarde
: Heeft een vriend, Ruben
: Lopen, tennissen, fietsen, onder de mensen zijn, Waarmaarde Leeft!

Deborah is een gedreven jonge vrouw. De dingen die ze doet, doet ze met passie en inzet. Ze staat met de voeten op de grond en wil met een kritische kijk op het politiek leven in Avelgem de gemeente vooruit duwen naar een nog beter bestuur.

Deborah is geboren en getogen in Avelgem – Waarmaarde en is doorheen de jaren steeds verankerd geweest in het verenigingsleven. Tijdens haar jeugd was ze korte tijd lid van de Chiro maar ging ze vooral jarenlang op schok met de Kerdavo jeugdploeg. Op heden is ze nog een actief lid van de tennisclub TC Avelgem en maakt ze deel uit van de bestuursploeg van Waarmaarde leeft! Je komt haar verder vooral veel in looppas tegen. Als recreatief loper maakt ze vaak looptoertjes langs de scheldemeersen en de kleine paadjes van Avelgem.

Deborah startte haar loopbaan als maatschappelijk assistent, eerst binnen de bijzondere jeugdzorg en later in de sociale dienst van het OCMW Oudenaarde. Ze kon doorgroeien en is er nu werkzaam als hoofdmaatschappelijk assistent. Deborah is begaan met het welzijn van haar medemensen en vindt het een hoofdtaak van de gemeente om aandacht te besteden aan het welzijn van haar inwoners.

Deborah startte op 20-jarige leeftijd met politiek en kon sindsdien meebesturen in de gemeenteraad. Doorheen de jaren vergaarde ze heel wat kennis en raakte ze vertrouwd met het reilen en zeilen binnen het lokale beleid. Ook als mens ontplooide ze zich verder tot een persoon met inzet en gedrevenheid, die oprechte taal spreekt en met een realistische blik het bestuur onder de loep neemt. Die rol wenst ze graag verder op te nemen en verder te ontwikkelen.