Kandidaten

VAN DEN BUNDER Bram

: 3
: Advocaat
: 03/09/1989 in Kortrijk
: Samenwonend met Alena Vercruysse
: Wielert(err)o(e)rist bij Wielerclub Avelgem (WCA), oud-groepsleider Chiro Avelgem & actief oud-leider en lid vzw Chiroheem, bestuurslid ondernemersorganisatie #8580, bestuurslid Conferentie Jonge Balie Kortrijk, vrijwilliger bij OC Spikkerelle, horecabezoek, reizen, zwemmen, mountainbiken

Trotse Avelgemnaar! Samen mogen we fier zijn op de kleine maar kwaliteitsvolle gemeenschap die Avelgem is. Avelgem, waar er nog een echt dorpsgevoel heerst en  de dienstverlening toch ronduit uitmuntend is : het onderwijs, sport en cultuur, ouderenzorg en sociale voorzieningen, handel en nijverheid, natuur en ontspanning,… Kijk maar naar de omliggende gemeenten, wie doet ons na? 

Maar het werk is natuurlijk nooit gedaan. Thuis niet, “op het werk” niet, “op de gemeente” niet. Als geboren en getogen Avelgemnaar, die er school liep, er naar het conservatorium en de Chiro ging en er tenslotte ook werkt, wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze fijne gemeente. Als ‘trimard’ voel ik wat er leeft in de straat en op café. Ik volg de sociale media, zij bieden een schat aan informatie : de kleine problemen, de grote problemen, fijne en minder fijne momenten worden gedeeld met elkaar.  Mensen komen online samen ; ze maken reclame voor elkaars verenigingen, delen ervaringen, gaan in debat over tal van zaken. In de Chiro werden talloze avonden gevuld met het zoeken naar (meestal futuristische) oplossingen om de wereld te verbeteren. Als advocaat in het dorp sta ik mensen en bedrijven bij in tal van problemen… Met al die informatie wil ik naar de kiezer trekken en hen een mandaat vragen om hiermee iets te doen. En een jonge gast als ik mag dromen van een Avelgem 2.0. De gemeente reguleert niet, zij stimuleert. Zij ziet opportuniteiten en trekt aan de kar. Met ideeën vanuit de bevolking, op zoek naar de grootste gemene deler voor menselijk geluk, met een beleid dat gedragen wordt door de bevolking.  Voor meer “wij”; samen voor Avelgem. Let’s go!